Пари за сертификат по английски език

Мястото за всичко което не е свързано с останалите раздели
Харесай/сподели във facebook
Дъщеря ми се записа за сертификат по английски, като бившият ми съпруг каза, че ще ѝ плати. Сега две седмици преди датата на изпита, каза, че го бил закъсал и нямал пари. Няма как да оставим детето да се обяснява, че няма да се явява сега, а и в момента е доста подготвена. Какво да правя хора, чувствам се ужасно, нямам пари да ѝ дам и не знам какво да правя, но в никакъв случай не трябва да оставя нещата така.
ivelinapetrova
 
Мнения: 82
Регистриран на: 02 Дек 2016, 22:10

Много тъпо е постъпил, това определено не е мъжка постъпка. Един истински мъж никога не би направил подобно нещо. В много гадна ситуация сте. Вземи бърз кредит или заем от приятели, друг вариант не виждам. Аз често прибягвам към https://cashcredit.bg/ в тежки ситуации, истинско спасение са, когато си изпаднал в безизходица.
toncho
 
Мнения: 82
Регистриран на: 20 Фев 2018, 00:21

Да, така е. Благодаря за съвета. Ще го направя сигурно. По-добре да го изкара сега пък бившия може да помогне с връщането после.
ivelinapetrova
 
Мнения: 82
Регистриран на: 02 Дек 2016, 22:10

Редно е да ви помогне. Принципно на всеки може да се случи да изпадне в тежка ситуация, но си е мъжка постъпка, ако след това помогне.
toncho
 
Мнения: 82
Регистриран на: 20 Фев 2018, 00:21

Наистина ситуацията е много гадна. Надявам се нещата да се наредят по най-добрия начин за вас с детето. НЕ се колебай да изтеглиш бърз кредит. От опит мога да кажа че сумата винаги е в точния момент. Само внимавай с условията, но ако ги проучиш внимателно всичко ще се подреди. Използвах няколко пъти https://www.ferratum.bg/ и нямах абсолютно никакви проблеми. Успех ви пожелавам и горе главата!
Само когато загубим всичко, сме свободни да направим кавкото и да е. http://www.top-flowers.com/
kinggod
 
Мнения: 13
Регистриран на: 09 Яну 2016, 23:52


Назад към Друго

Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
cron